Skriv till 215

Säkerhet och övervakning

Fånga världen runt ditt hus med Ring Smart Kamera + Strålkastare

Ring Smart Kamera med Strålkastare erbjuder en sofistikerad, men användarvänlig lösning för hemövervakning och har det extra plus av inbyggd kompatibilitet med Amazon’s Alexa för ännu större bekvämlighet och integration i ditt smarta hem.

Publicerades

den

Ring Smart Kamera med Strålkastare erbjuder en sofistikerad, men användarvänlig lösning för hemövervakning och har det extra plus av inbyggd kompatibilitet med Amazon’s Alexa för ännu större bekvämlighet och integration i ditt smarta hem.

Ring Smart Kamera med Strålkastare är det optimala två-i-ett paketet för alla som söker efter en smart hemlösning. Du hittar självklart denna innovativa produkt till det mest förmånliga priset på Amazon.

Högupplösta bilder dag som natt

Ring Smart Kamera med Strålkastare erbjuder högupplösta 1080p-bilder som fyller bildskärmen med levande, klara bilder. Strålkastaren kan tändas manuellt via appen eller automatiskt när rörelsedetektorerna plockar upp någon aktivitet, vilket ser till att du alltid får tydliga bilder, även på natten.

Enkel installation

Kameran är otroligt användarvänlig och har enkelhet i sin kärna. Installationsprocessen är rak fram och intuitiv. Med den medföljande installationshandboken kan även en teknisk novis få upp systemet och köra med några enkla steg.

Live-View och rörelseaktiverade varningar

Ring Smart Kamera med Strålkastare erbjuder realtidsvy-funktioner så att du kan kolla in vad som händer runt ditt hem när som helst. Dessutom skickar systemet direkt rörelseaktiverade varningar när det plockar upp något på kameran, så du aldrig missar viktiga händelser.

Ljudfunktioner och tvåvägskommunikation

Den här smarta säkerhetskameran har tvåvägskommunikation, vilket innebär att du kan höra vad som händer runt ditt hem och även prata genom kameran. Detta kan vara särskilt användbart om du behöver skicka ett meddelande till någon vid dörren, eller skrämma bort ovälkomna gäster.

Ring Skydd plan

Ring erbjuder en Skydd plan med gransknings- och videolagringstjänster, vilket innebär att du kan spela in, lagra och dela videoinspelningar i upp till 60 dagar. Detta kan vara väldigt användbart när det kommer till att säkerställa bevis i säkerhetsärenden.

Integrerad med Alexa

Systems kompatibilitet med Amazon’s Alexa ger ett extra skikt av bekvämlighet. Du kan till exempel säga till Alexa att visa livevyn på kameran, aktivera eller inaktivera strålkastaren, eller till och med prata genom enheten.

Jag är en skribent som är intresserad av ämnen inom ekonomi och politik. Internationella konflikter och skandaler är det som intresserar mig mest. När jag inte skriver om ekonomi och politik är jag alltid på jakt efter nya artiklar och rapporter om dessa ämnen att läsa och dela med mig av.

Fortsätt läsa
Annons
Klicka här för att kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *