Skriv till 215

Teknik

Nya Anker Soundcore Liberty Air 2 Pro maxar funktionerna och pressar priset

Publicerades

den

Ankers varumärke Soundcore fortsätter nu utveckla produkter inom trådlösa hörlurar genom att lansera sitt första brusreducerande par: Soundcore Liberty Air 2 Pro. Hörlurarna har en hel radda nya funktioner, bland annat flera aktiva brusreduceringslägen, aktiv ljudanpassning och en batteritid på upp till 34 timmar.

Köp Anker Soundcore Liberty Air 2 hos Amazon Sverige.

Det är väl känt att brusreducerande teknik kan skada den slutliga ljudkvaliteten om den inte implementeras korrekt och Soundcore-ingenjörerna har därför arbetat hårt för att säkerställa att Liberty Air 2 Pro levererar ljud i världsklass både när den används och när den är avstängd. De har utvecklat en teknologi som de kallar PureNote, som använder tio härdade nanolager i 11 mm i varje öronsnäcka.

Hörlurarna har tre aktiva brusreducerande lägen – transport, utomhus och inomhus. De skiljer sig i att de har olika intensiteter för att passa olika miljöer och situationer. Två nivåer av reducernig ger antingen totalt genomsläpp så att användaren kan höra sin omgivning eller en röstförstärkning för att göra det lättare att ha en konversation.

Men den kanske bästa förbättringen är det nya batteriet som lovar upp till sju timmar lyssning med ANC (Active Noise Cancellation) av eller sex timmar med ANC på. Den trådlöst laddande hållaren som medföljer håller upp till 26 timmars laddning. Den alltmer populära snabbladdningsfunktionen hos Ankers produkter har också inkluderats och erbjuder två timmars speltid från en 10-minuters laddning.

Den vattentåliga Liberty Air 2 Pro är IPX4-klassad och kommer i färgerna Titanium White, Sapphire Blue, Crystal Pink Onyx Black. Priset för Anker Soundcore Liberty Air 2 (icke-pro) är idag 990 kr hos Webhallen (vår favoritbutik för elektronik) 849 kr på Svenska Amazon.

Jag har ett stort intresse för teknik och skrivande. Jag har alltid varit fascinerad av hur teknologi fungerar och har en förmåga att förstå och förklara komplicerade tekniska begrepp på ett enkelt sätt. När jag inte skriver om teknikrelaterade ämnen är jag antagligen på jakt efter nya tekniska prylar att prova och testa. Här på 215 skriver jag oftast om spel och prylar.