Skriv till 215

Resor

Premier League

Publicerades

den

Premier league är Englands högsta division där topplagen slåss om att vinna den eftertraktade pokalen. Denna liga är känd över hela världen och det är inte ovanligt att fotbollsintresserade personer har ett favoritlag i Premier League trots att de inte är från staden laget representerar eller ens från England. Premier League i sin nuvarande form grundades år 1992 och har den största tv-publiken i världen. Det är den näst bästa inhemska ligan efter La Liga som är motsvarande i Spanien.

Det är oftast vanligt att man gör fotbollsresor till Premier League för att se sitt favoritlag spela. Det är inte bara själva fotbollen som är i fokus utan det sägs vara en speciell atmosfär under Premier League-matcher – inte minst under derbyn. Det finns paketresor som är anpassade för att se en Premier League-match där hotell, flygbiljett samt matchbiljett ingår i priset. Det är väldigt viktigt att du kollar så att det är en auktoriserad återförsäljare.

Fotbollsresor till Premier League

Är du sugen på en härlig upplevelse finns det som sagt paketresor till Premier League. Kolla upp om sidan i fråga har något samarbete med de lokala aktörerna i staden som ni reser till då du kan få riktigt bra tips på aktiviteter och liknande. Var noga med att kolla så att sidan i fråga är godkänd och kolla noga vad det är som ingår i paketpriset. Du vill absolut inte bli lurad på en sådan upplevelse. Läs recensioner och omdömen från andra.

Premier League-nyheter i dagsläget

I nuläget är det Liverpool som regerar Premier League och tätt därpå ligger Manchester City följt av Leicester. Redan i helgen kan du se några spännande matcher, bland annat mellan ligaettan Liverpool och Sheffield Utd, Crystal Palace mot Norwich, Leicester mot Newcastle och Chelsea mot Brighton med mera. Det uppkommer även en match nästa vecka på måndag mellan Manchester United och Arsenal som under många år varit riktiga ärkerivaler. För tillfället ligger Arsenal fyra i serien och Manchester United ligger på åttonde plats.

Jag har ett stort intresse för teknik och skrivande. Jag har alltid varit fascinerad av hur teknologi fungerar och har en förmåga att förstå och förklara komplicerade tekniska begrepp på ett enkelt sätt. När jag inte skriver om teknikrelaterade ämnen är jag antagligen på jakt efter nya tekniska prylar att prova och testa. Här på 215 skriver jag oftast om spel och prylar.

Fortsätt läsa
Annons
Klicka här för att kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *