Skriv till 215

Underhållning

Wednesday – en mörk och rolig komediserie på Netflix

Publicerades

den

TV-Serien Wednesday

Om du är en fan av mörka komedier med en twist av fantasi, så är Wednesday på Netflix en serie du inte vill missa! Serien handlar om den unga Wednesday Addams, som är dotter till den kända familjen Addams, kända för sin mörka och skruvade livsstil.

Hon är mörk, hon är mystisk, hon är Wednesday.

Morticia Addams

Wednesday Addams är den perfekta beskrivningen av en mörk prinsessa. Hon är intelligent, sarkastisk och har en förmåga att se det mörka i världen. Hon har också en stark kärlek till sin familj och är alltid beredd att försvara dem. I serien får vi följa Wednesday när hon börjar high school och försöker navigera i den vanliga världen, medan hon samtidigt försöker hålla fast vid sina mörka rötter.

Jag är inte som andra tjejer.

Wednesday Addams

Historien bakom Wednesday

Wednesday Addams är en karaktär som har funnits i den nordamerikanska populärkulturen sedan 1957, då den första romanen om familjen Addams skrevs av John A. Moris. Karaktären har sedan dess dukat upp i en mängd olika filmer, TV-serier och teaterpjäser. Wednesday har också blivit en kultfavorit och har inspirerat många unga tjejer att vara sig själva och inte bry sig om vad andra tycker.

I Wednesday-serien på Netflix har vi en ung Wednesday Addams som spelas av skådespelerskan Mia Farrow. Mia Farrow gör en bra prestation som Wednesday och får verkligen liv i karaktären. Hon är trovärdig och har en bra kemi med de andra skådespelarna i serien.

Det är mitt hem, min familj och jag är stolt över att vara en Addams.

Wednesday Addams

Rötterna i Addams Family-serien

Addams Family-serien är en kultklassiker som har funnits i populärkulturen i över 60 år. Serien handlar om en familj som lever ett mörkt och skruvat liv, med en mängd olika magiska varelser och skruvade karaktärer. Familjen Addams har alltid varit en favorit hos många människor, och de har också blivit en symbol för att vara sig själv och inte bry sig om vad andra tycker.

I Wednesday-serien får vi se en ung Wednesday Addams som försöker hitta sin plats i världen, samtidigt som hon försöker hålla fast vid sina mörka rötter. Serien handlar om hur vi alla kan vara olika, men ändå hitta vår plats i världen.

Du kan köpa the addams family serien här.

Jag är inte rädd för att vara mig själv, och det är det som gör mig stark.

Wednesday Addams

Detta tycker jag om Wednesday efter att ha sett alla avsnitt

Wednesday är en rolig och underhållande serie som jag verkligen rekommenderar. Serien har en intressant och unik historia, och den har också en stark och självsäker huvudkaraktär. Wednesday Addams är en rolig och sarkastisk karaktär som jag verkligen gillade, och jag tyckte att Jenna Ortega gör en bra prestation som Wednesday.

Serien har också en bra balans mellan mörka och roliga scener, och jag tyckte att den var mycket underhållande. Handlingen var intressant och höll mig engagerad hela vägen igenom.

Jag gillade också att serien handlar om att vara sig själv och att inte bry sig om vad andra tycker. Wednesday Addams är en stark och självsäker karaktär som visar att det är okej att vara annorlunda, och jag tror att många unga tjejer kan relatera till henne.

Det finns dock några saker som jag inte gillade med Wednesday. Till exempel tyckte jag att vissa av de andra karaktärerna i serien inte var lika intressanta som Wednesday, och jag tyckte också att vissa scener kändes lite orealistiska.

Trots detta tycker jag att Wednesday är en bra serie som jag verkligen rekommenderar. Om du gillar mörka komedier och starka och självsäkra kvinnliga karaktärer, tror jag att du kommer att gilla Wednesday. Serien är också en bra påminnelse om att det är okej att vara annorlunda och att vi alla har vår egen unika plats i världen.

Vem är Jenna Ortega?

Jenna Ortega är en amerikansk skådespelerska som var mest känd för sin roll som Harley Diaz i TV-serien Stuck in the Middle. Hon spelar huvudrollen Wednesday Addams i tv-serien och troligtvis kommer hon nu vara mest känd för denna roll framöver.

Jenna föddes i Kalifornien 2002 och började sin skådespelarkarriär som barnskådespelare.

Här är tre roliga fakta om Jenna Ortega:

  1. Jenna Ortega är en duktig breakdancer. Hon har dansat med stora artister som Justin Bieber och Demi Lovato, och har också tävlat i breakdance-tävlingar.
  2. Jenna Ortega är en stor Star Wars-fan och har sagt att hon skulle älska att spela en roll i en av filmerna. Hon har också sagt att hon älskar att samla på Star Wars-leksaker och att hon har en stor samling av dem hemma.
  3. Jenna Ortega är en hundägare och har sagt att hon älskar att spendera tid med sina hundar. Hon har också sagt att hon skulle älska att jobba på en hunddagis när hon blir äldre, eftersom hon tycker att hundar är de bästa sällskapsdjuren.

Min rekommendation – ska du se Wednesday?

Så om du letar efter en rolig och inspirerande TV-serie att titta på, så bör du definitivt ge Wednesday på Netflix en chans.

Jag är intresserad av mode, design och livsstil. Jag älskar att utforska hur olika trendsetters och kreatörer formar våra klädval och vårt sätt att leva. Mode, design och livsstil är områden som ständigt förändras, och det är spännande att hänga med i den utvecklingen.

Fortsätt läsa
Annons
Klicka här för att kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *