Skriv till 215

Spel

Remedy Games visar en saftig trailer på E3 från nya spelet Control

Publicerades

den

Finländska spelstudion Remedy Games nya mastodontspel Control visades upp igår på spelmässan E3. Från teaser filmen vi fick se kan detta bli en av de mest spännande kommande titlarna som släpps i sommar.

Teasern är ganksa kortfattad, och erbjuder ett par vackra scener från spelets Bureau of Controls fantastiska brutalistiska arkitektur och lägger upp spelplanen för vad som verkar vara ett riktigt spännande mysterium. Trailern upprepar också spelets release datum, och som väntat håller de det utannonserade datumet 27 augusti 2019.

Glöm inte, de som får titeln på PS4 kommer också att få lite exklusivt innehåll. Är du lika glad över att Remedy återvänder till PlayStation som vi är? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Jag har ett stort intresse för teknik och skrivande. Jag har alltid varit fascinerad av hur teknologi fungerar och har en förmåga att förstå och förklara komplicerade tekniska begrepp på ett enkelt sätt. När jag inte skriver om teknikrelaterade ämnen är jag antagligen på jakt efter nya tekniska prylar att prova och testa. Här på 215 skriver jag oftast om spel och prylar.

Fortsätt läsa
Annons
Klicka här för att kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *