Skriv till 215

Spel

Final Fantasy VII Remake får äntligen ett datum – 3 mars 2020

Publicerades

den

Heta nyheter direkt från E3: den långt efterlängtade remaken av Final Fantasy VII har äntligen fått ett officiellt utgivningsdatum. Detta tillkännagavs igår natt Svensk tid under en Final Fantasy VII Live-konsert. Den högt förväntade och efterlängtade nyproduktionen av Squares klassiska japanska rollspel kommer att lanseras över hela världen för PlayStation 4 den 3 mars 2020.

Datumet visas i slutet av en ny trailer, som också visas på konserten. Trailern visar upp färskt innehåll inifrån spelet, några klassiska slagsmåls scener och massor av närbilder på hjälten Cloud Strife och boven Sephiroth, och självklart en liten teaser på den klassiska scenen där nämnda bov kallblodigt sticker ett svärd i Clouds kärlek Aerith. Helt klart värd att titta på – både den nya versionen och den klassiska från 1997.

Vi längtar redan nu efter mars 2020 för en ny Final Fantasy VII. Gör du också det? Kommentera gärna nedan, och glöm inte nämna vilken FF7 karaktär som du gillar mest.

Jag har ett stort intresse för teknik och skrivande. Jag har alltid varit fascinerad av hur teknologi fungerar och har en förmåga att förstå och förklara komplicerade tekniska begrepp på ett enkelt sätt. När jag inte skriver om teknikrelaterade ämnen är jag antagligen på jakt efter nya tekniska prylar att prova och testa. Här på 215 skriver jag oftast om spel och prylar.

Fortsätt läsa
Annons
Klicka här för att kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *