Skriv till 215

Spel

Remedy Games Control får exklusivt innehåll för PS4

Publicerades

den

Control, den senaste nyheten från finska spelstudion Remedy Games, kommer att få exklusivt innehåll som endast släpps för PlayStation 4. Vid lanseringen kommer alla kopior av utgåvan att inkludera en Astral Dive Suit, ett Player Mod skin som även används för att uppgradera spelarens förmågor, en Service Weapon Mod som används för att uppgradera huvudpersonens huvudvapen och två PlayStation 4 teman. Detta extra innehåll kommer alltså endast vara tillgängligt för dem som köper titeln på PS4.

Dessutom släpper Remedy en Digital Deluxe Edition, som även denna är exklusiv till PS4. Specialutgåvan kommer levereras med två bonusuppdrag: Isolation och Urban Response Gear. Det här premiumpaketet kommer också att få tillgång till titelens Expansion Pass, som innehåller ytterligare två tilläggspaket – båda släppa först på PlayStation, och senare på de andra plattformarna. Alla förbeställningar kommer under tiden att komma med Tactical Response Gear och en Crafting Resources Pack.

Mycket att hålla reda på och det verkar alltså som att Sony satsar riktigt hårt på att charma både Remedy och deras kunder. Frågan är om de kanske stöter bort de andra – vi får väl se hur det går för dem när de lanserar Control den 27 augusti 2019.

Det finns en ny trailer inbäddad ovan.

Jag har ett stort intresse för teknik och skrivande. Jag har alltid varit fascinerad av hur teknologi fungerar och har en förmåga att förstå och förklara komplicerade tekniska begrepp på ett enkelt sätt. När jag inte skriver om teknikrelaterade ämnen är jag antagligen på jakt efter nya tekniska prylar att prova och testa. Här på 215 skriver jag oftast om spel och prylar.

Fortsätt läsa
Annons
Klicka här för att kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *