Skriv till 215

Jobb

68% av Svenskar lyssnar på musik på jobbet

Publicerades

den

Musik på jobbet
Foto: Miguelangel/Unsplash

Hela 68% av Svenskar lyssnar på musik på jobbet, enligt en färsk undersökning som streamingtjänsten Spotify utfört tillsammans med det sociala jobbnätverket LinkedIn. De vanligaste artisterna är Ed Sheeram Coldplay och Abba. De tre minst omtyckta och valda artisterna enligt undersökningen var Petter, Eminiem och Håkan Hellström.

Jag är en skribent som är intresserad av ämnen inom ekonomi och politik. Internationella konflikter och skandaler är det som intresserar mig mest. När jag inte skriver om ekonomi och politik är jag alltid på jakt efter nya artiklar och rapporter om dessa ämnen att läsa och dela med mig av.

Fortsätt läsa
Annons
Klicka här för att kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *