Skriv till 215

Inredning

Årets Pantone färg 2020 är korad: 19-4052 Classic Blue

Publicerades

den

Levande korall är årets färg enligt färgföretaget Pantone. De utser varje år ett årets färg och 2020 års vinnare blev alltså den klassiska blå färgen, Classic Blue på engelska. Färgen har Pantone koden 19-4052.

Pantone anser att färgen inger lugn, självförtroende och framhäver vår önskan om en pålitlig och stabil grund att bygga på när vi går över tröskeln till en ny era. Som vanligt så kopplar Pantone alltså världssituationen och trender under 2020 till årets färg och de har ju rätt, vi behöver verkligen lugn och stabilitet i denna tid. En grund som vi kan stå tryggt på. Pantones kunder har som vanligt möjligheten att beställa årets färg i förtid så att de kan förbereda produkter i rätt nyans.

Introducing classic blue: instilling calm, confidence, and connection, this enduring blue hue highlights our desire for a dependable and stable foundation on which to build as we cross the threshold into a new era.

PANTONE COLOR OF THE YEAR 2020

Jag är intresserad av mode, design och livsstil. Jag älskar att utforska hur olika trendsetters och kreatörer formar våra klädval och vårt sätt att leva. Mode, design och livsstil är områden som ständigt förändras, och det är spännande att hänga med i den utvecklingen.