Skriv till 215

Barn

Just nu – 20% REA på Babblarna/Rabattkod

Publicerades

den

Bild: Partytajm

Se hela Babblarna REA:n här

Hej alla småbarnsföräldrar. Älskar era barn Babblarna? Det gör våra med.

Få kan ha missat Youtube-succén Babblarna – de små söta och färgglada figurerna som glatt hoppar runt på skärmen sjungandes och busandes. Babblarna är ett pedagogiskt utformat barnprogram som tilltalar de allra minsta. Just nu så har Partytajm en exklusiv REA på alla sina produkter med Babblarna-tema på sin hemsida. Du kan ta del av REAN redan idag här.

Babblarna Party/Kalas

Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo är tacksamma och välkomna gäster på alla barnkalas. Barn i den tidiga åldern börjar normalt uppskatta att ha sina egna kalas . De blir ofta överlyckliga när de möts av ett kalasdukat rum fullt av saker med Babblarna som tema. Partytajm.se har nyligen tagit in ett bra sortiment av prylar med Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Vi tyckte själva att dessa förgyllde vårt barnkalas med sitt gulliga koncept.

Duka med Babblarna

Dukningen är kanske det viktigaste när det kommer till dekoration på ett barnkalas. Babblarna är ett gulligt och igenkännbart tema som ger ett inbjudande bord. Duka upp med muggar, sugrör, tallrikar och servetter med alla de glada babblarna på. Partytajm har till och med muffinsformar med Babblarna på och dekoration för tårtan.

Partytajm har även inbjudningskort att skicka ut med Babblarna på. Ett tips är att förbereda lite musik från youtube kanalen i bakgrunden.

Babblarna Party-REA

På REAN kan du fynda allt du behöver för ett Babblarna party. Det inkluderar alla roliga Babblarna prylar du behöver för en lyckad fest. Barnen kommer älska ett Babblarna kalas!

Även de kompletta partykitten är på 20% REA och du kan välja mellan ett enkelt partykit för under 200 kr här, eller deluxpaketet för cirka 330 kr här.

Jag är en skribent som är intresserad av ämnen inom ekonomi och politik. Internationella konflikter och skandaler är det som intresserar mig mest. När jag inte skriver om ekonomi och politik är jag alltid på jakt efter nya artiklar och rapporter om dessa ämnen att läsa och dela med mig av.

Fortsätt läsa
Annons
Klicka här för att kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *