Skriv till 215

Mode

Ta del av 50% REA med Frank Dandy/Rabattkod – begränsad tid

Publicerades

den

Bild: Frank Dandy

Märket Frank Dandy (tidigare Frank Dandy Superwear) grundades 2003 som en reaktion på alla tråkiga enfärgade underkläder för män. Frank Dandy Superwear blev snabbt ett hippt märke för de som ville ha färgstarka och roliga kalsonger. De lanserade vågade underkläder med normbrytande färger, former och mönster.

Ta del av REA:n här.

Kalsongmärket

Det är framför allt kalsonger Frank Dandy är mest kända för. Boxers, briefs och andra kalsonger från Frank Dandy har varierande längd på benen och kommer i olika materialval, till exempel bambu, bomull och elastan.

Men Frank Dandy säljer inte bara boxers, briefs och trunks. Förutom underkläder för män så säljer de även trosor, badbyxor, t-shirts, linnen och mycket mer.

Nätbutiken

I Frank Dandys egna nätbutik hittar du underkläder, badkläder, kläder och accessoarer. Nätbutiken har en smidig storleksguide som hjälper dig att hitta rätt underkläder för din kroppstyp. Du kan även läsa om tvättråd och andra tips som gör att kläderna ser ut som nya ännu längre.

Svensk design

Visste du att Frank Dandy är ett svenskt märke? Kvalitet är ett av det Svenska företagets ledord, och det märks när man ser över deras sortiment. Idag säljer de sina underkläder i stora delar av världen, men är de allra störst i de nordiska länderna, USA och Japan.

Frank Dandy erbjuder nu en exklusiv sommar-rea på 50% via sin webbshop.

Ta del av REA:n här.

Jag är en skribent som är intresserad av ämnen inom ekonomi och politik. Internationella konflikter och skandaler är det som intresserar mig mest. När jag inte skriver om ekonomi och politik är jag alltid på jakt efter nya artiklar och rapporter om dessa ämnen att läsa och dela med mig av.