Skriv till 215

Mode

Retro badkläder | Ny kollektion från H&M & Love Stories Swimclub

Publicerades

den

Love Stories x HM
Bild: H&M

Underklädesvarumärket Love Stories har teamat upp med H&M och tagit fram en ny badkollektion till sommaren 2019. Redan i Maj kom nyheten att det holländska underklädesvarumärket teamat upp med den svenska klädkedjan.

Kärlek, bad och 70-tal

Kollektionen, som går under namnet Love Stories Swimclub x H&M, är inspirerad av Love Stories grundare Marloes Hoedemans semestrar på Ibiza och även från den amerikanska fotografen Slim Aarons fotografier av poolscener från 70-talet.

Kollektionen är lättsam och elegant i dämpade färger med smickrande skärningar. Vi hoppas att den här coola och sportiga kollektionen inspirerar våra kunder att upptäcka sin egen sommarstil

Kollektionen har dämpade färger i toner av rosa, grönt och orange. Bland modellerna hittar vi klassiska triangel bikinis, bandeau bikinis, och baddräkter i off shoulder-modell. Modellerna hämtar inspiration både från underklädesdesign, men även från traditionella surfplagg.

Utöver badkläderna så hittar vi accessoarer, såsom handdukar, väskor, saronger och strandtunikor. Kollektionen har gått att köpa i utvalda butiker och på hm.com från början av juni.

Fortsätt läsa
Annons
Klicka här för att kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *