Skriv till 215

Mode

Retro badkläder | Ny kollektion från H&M & Love Stories Swimclub

Publicerades

den

Love Stories x HM
Bild: H&M

Underklädesvarumärket Love Stories har teamat upp med H&M och tagit fram en ny badkollektion till sommaren 2019. Redan i Maj kom nyheten att det holländska underklädesvarumärket teamat upp med den svenska klädkedjan.

Kärlek, bad och 70-tal

Kollektionen, som går under namnet Love Stories Swimclub x H&M, är inspirerad av Love Stories grundare Marloes Hoedemans semestrar på Ibiza och även från den amerikanska fotografen Slim Aarons fotografier av poolscener från 70-talet.

Kollektionen är lättsam och elegant i dämpade färger med smickrande skärningar. Vi hoppas att den här coola och sportiga kollektionen inspirerar våra kunder att upptäcka sin egen sommarstil

Kollektionen har dämpade färger i toner av rosa, grönt och orange. Bland modellerna hittar vi klassiska triangel bikinis, bandeau bikinis, och baddräkter i off shoulder-modell. Modellerna hämtar inspiration både från underklädesdesign, men även från traditionella surfplagg.

Utöver badkläderna så hittar vi accessoarer, såsom handdukar, väskor, saronger och strandtunikor. Kollektionen har gått att köpa i utvalda butiker och på hm.com från början av juni.

Jag är intresserad av mode, design och livsstil. Jag älskar att utforska hur olika trendsetters och kreatörer formar våra klädval och vårt sätt att leva. Mode, design och livsstil är områden som ständigt förändras, och det är spännande att hänga med i den utvecklingen.

Fortsätt läsa
Annons
Klicka här för att kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *